Roulette odds vad är det bästa för roulette betting

Rate this post


Roulette är ett enkelt spel att spela. Reglerna är enkla och lätta att förstå. Du tar en satsning från ditt spelkonto och placera det i sådana områden att beteckna den typ av insats du vill göra. Croupier rullar väl, studsar bollen ner till ett nummer och de satsningar som innehåller numret vinner ett förutbestämt belopp. Tyvärr kommer den enkla regler med priset spelare måste betala. Huset kant är ganska hög och många spelare som satsar innan de brukar tänka gå hem med sina fickor tom.

Ett sätt att du alltid får ut det mesta av spelet är att få bättre förståelse och uppskattning av regler som styr roulette. Att förstå reglerna är i grunden förstå det enda i spelet en spelare kan kontroll – hur han satsar. Genom att förstå de odds som kommer med sina satsningar och risknivån är han företaget i syfte att göra det, kan en spelare använda sig av vissa riktlinjer för att spela roulette en värdefull, om inte, lönsam erfarenhet.

Inside Bets Odds

Inside Bets är de som innehåller den största risken, den högsta utbetalning och den lägsta oddsen i spelet av roulette. Det finns fem vanliga inne satsningar en spelare kan använda, har varje sitt egna odds och egen vinst. De är, nämligen den raka, split, gatan, hörnet, och vad linjen. En fem-liner satsning kan också hittas enbart med amerikansk roulette och det innehåller siffran 0, 00, 1, 2 och 3.

Straight-insats eller det klassiska spelet har det bästa utbetalning av spelet med 35 till 1. Satsningen har också sämre odds i spelet med en på 37 chanser i europeisk roulette och en i 38 chanser i den amerikanska motsvarigheten.

Split bet, eller de två-nummer satsning, är de satsningar du gjort på två angränsande nummer. Utdelningen är en trevlig 17,5 till 1, men oddsen är bara lite bättre än rakt spel med 2 i 37 och 1 i 19 chanser i europeiska och amerikanska roulette, respektive.

Street satsningar, eller de tre satsningar antalet, är insatser som görs på tal i en enda rad. Det lönar sig 11 till en och har oddset 3 i 37 chanser i europeiska och 3 i 38 i Amerikansk Roulette.

Hörn eller Square satsningar är satsningar som görs på nummer som bildar en kvadrat i rutnätet. Dess oddsen är fyra i 37 chanser och 2 i 19 chanser för europeiska och amerikanska versioner respektive. Det lönar roulette spelare åtta till en.

Sex-Line satsningar görs på två närliggande rader i roulette nätet. Det betalar fem till ett och har oddset 6 på 37 chanser för europeiska roulette och 3 i 19 chanser för dess amerikanska motsvarighet.

Outside Bets Odds

Det finns tre typer av utanför vad som används i poker spel, de jämna pengar satsningar, satsningarna kolumnen och vaden dussin.

De jämna pengar satsningar är satsningar som görs på särskilda kombinationer som hög / låg, Odd / Even, och röd / svart. Det lönar sig 1 är att 1 och ha och oddset lite mindre än en på två chanser.

Kolumn satsningar är de som görs på en av de tre kolumnerna på nätet. Det lönar sig 2-1 med oddset 12 i 37 och 6 i 19 för europeiska och amerikanska versionen, respektive.

Dozen Bets, å andra sidan, är en satsning på dussin nummer, dvs 1 till 12, 13 till 24, 25 till 36. Utdelningen för denna insats är 2 för var och en enhet satsat. Det har samma odds som den kolumn satsningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *