Sports betting spela på båda sidor och vinn

Rate this post


Det verkar som en dröm eller en fantasi. Kan man verkligen satsa på båda sidorna av en sport tävling och komma ut en vinnare? Vad sägs om en stor vinnare? Svaret är ett överraskande ja. Det är något som inte talade om för mycket, men det finns. Denna artikel kommer att förklara hur du kan vinna på sportspel genom att spela båda sidor av en NBA-match. Begreppet är mycket lätt att följa och du kommer att kunna gå ut och använda det på bara en minut eller två från och med nu. Är du redo? Nu kör vi.

Line Rörelser & grunderna

Konceptet bygger bort det faktum att NBA linje normalt rör sig upp och / eller ner med varje NBA-match. Till exempel kan ett team öppen som en 2 punkt favorit och nära som en 2 punkt favorit, men under dagen, kan laget ha varit upp till en 5 punkt favorit. Summorna linje i NBA är alltid full av rörelse. Ett spel kan öppna vid 192 och nära till 196. Line rörelser på poängssumman på 3-4 punkter är en normal företeelse. För att utföra denna sportspel manöver, kommer ni att satsa på varje sida vid olika tidpunkter. Inte alla spel är genomförbara alternativ för denna strategi, eftersom inte alla spel har rörelser. Som tidigare nämnts totalsummorna linje rör sig för de flesta spelen. Det finns fyra huvudsakliga regler att följa:

  1. Om du satsar på favoriten, måste du satsa underdog när linjen går upp.
  2. , Om du satsar det svagare, behöver du satsa favoriten när linjen går ner.
  3. Om du satsar över, måste du satsa under när linjen går upp.
  4. Om du satsar under, måste du satsa över när linjen går ner.

Nu när vi har de allmänna regler och begrepp på plats, låt oss titta på en verklig NBA uppgår exempel.

Betting Exempel

Vårt exempel består av Miami Heat, som är en 3 punkt favorit, spelar hemma mot NY Knicks. De över / under för spelet är på 168 och linjen just öppnat. Du kommer att göra $ 110 satsningar-eftersom det är enkelt, matematiskt, att se hur saker fungerar. Du gör en första insats på under 168 för spelet för $ 110. Genom övervakning av linjen till och från under dagen, märker du linjen har flyttat till 173. Du bestämmer att en 5 punkt sving är bra nog och göra en $ 110 på den UNDER av 173. Du har nu två biljetter i spel och här är de möjliga utfall.

  1. Spelet kan sluta på 169 eller 174. Detta är en push, och du bara förlorar din peruk på en biljett.
  2. Spelet kan sluta på / över 174 eller på / under 167. Detta är en push, och du bara förlorar din peruk på en biljett.
  3. Spelet kan sluta på 168 eller 173. Du tryckte en biljett och vann den andra. Du har vunnit $ 90. ($ 100 minus Vig)
  4. Spelet kan sluta på 169.170.171 eller 172. Du vinner både biljetter och få $ 190.

I vårt exempel är det värsta som kan hända du förlorar $ 10. Det bästa scenariot har du vinner $ 190, vilket är 19 gånger din risk.

Catch

Så vad är haken? Du behöver veta vilket håll linjen kommer att röra sig och om det kommer att röra sig alls. Låt säga att du satsar att över 168 och linjen inte flytta. Du spelar nu på under 168. Om du gillar denna satsning, det är inget problem alls. Men om du satsar bara hoppades att det skulle gå, har du nu en satsning du inte bryr dig om.

Nästa gång du gör en NBA-basket insats, vara uppmärksamma på att linjen flyttas. Du kanske hitta ett sätt att kapitalisera på det utan att riskera mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *